Resor 2019

From maj har Skogsliljan tillsammans med Vänskap o Nordingrå genomfört ett antal resor.
4 maj åkte vi till Sundsvall o Tonhallen och fick njuta av Vårcaprice med Kjell Lönnås 3 körer o Helene Sjöholm som solist och välsmakande middag på Gambrinushallen. 11 maj var det dags för Äldregalan i Ö-vik med underhållning o mat.Den 26 juni bar det av till Merlo Slott i Timrå och Tynderö där vi besökte Åstön med Skeppshamns fiskeläge med guidning. Holmö Brygga stod för god förtäring. Till Värmland for vi den 21 juli med besök på Mårbacka, Rottneros och höjdpunkten Lars Lerins Sandgrund. På hemvägen besöktes Nusnäs där vi såg dalahästtillverkning o köpte moraknivar. Den 25 augusti bar det av på årets SPA-resa för 5:e gången till Pernu i Estland där vi kunde njuta av härliga behandlingar, god mat, utflykter, trevlig samvaro o sommarväder.
!4 augusti åt vi surströmming på Bygdegården med Johan Lindström som underhållare o Eva Nordlöf o medhjälpare som såg till att vi fick njuta av anrättningen.
Nu återstår teaterresan till Stockholm 15-17 nov med Häxorna i Eastwick o besök på Hovstallarna där vi har ett fåtal platser kvar. Mittrevyn 2020 besöker vi den 18 jan. Vid vårt möte i Ullånger den 25 sept informerar Träpatronerna om nya rön om prostatacancer.
Britt-Marie Nordlöf